0
Evroliga

Nemanja Nedovic (R) scores winning points over Zach LeDay (L) during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Crvena Zvezda mts Belgrade at Stark Arena on December 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEDOVIĆ ŠMEKERSKI ODGOVORIO LESORU: ‘Govorili su da ćemo biti glavno jelo, neukusno!’ (VIDEO)

Objavljeno: 08.12.22 u 22:51

Očigledno da je imao motiv više!

Crvena zvezda je rezultatom 73:76 slavila na gostovanju Partizanu u okviru prvog evroligaškom derbija u istoriji. Utakmicu je prelomio Nedović pogotkom za tri poena iz desnog kornera, čime je upisao svoj 20. poen na meču i zapečatio sudbinu večitom rivalu. Nakon meča Zvezdin heroj je rekao:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sport Klub (@sport.klub)

‘Šta mogu da kažem, ovo je najbolji osećaj ikada, boriti se kako smo mi se borili u ovoj atmosferi… Dobili smo na kraju šansu da pobedimo, nisam pogodio nijedan šut za celu utakmicu, ali sam 100 posto bio siguran da ću pogoditi ovaj. Velika pobeda, hajde da nastavimo. Mnogi su govorili da ćemo biti glavno jelo večeras, verovatno je bilo jako neukusno.’ – izjavio je Nedović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Turkish Airlines EuroLeague (@euroleague)

Izjava se odnosila na komentar Matijasa Lesora pre derbija, kada je rekao kako je pobeda nad ekipom Budućnosti bila predjelo, a da će Zvezda biti glavno jelo.

nbsp;

22
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter