0
Domaći fudbal

from left Ivica Kralj Milorad Vucelic Milos Vazura Ivica Iliev Fudbal-Super League Season 2021/2022 Proleter v Partizan Novi Sad, 17.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

KRALJ I VAZURA O ODLASKU MIODRAGA JEŠIĆA: „Velika tragedija za Partizan i srpski fudbal – doživeo je tužnu sudbinu!“

Objavljeno: 08.12.22 u 18:14

Zatekla ih je ova vest.

Nekadašnji as Partizana Miodrag Ješić, danas je tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći. O tome su za Telegraf pričali generalni direktor Partizana Miloš Vazura i sportski direktor Ivica Kralj.

Videli smo, nažalost, tragičnu vest u medijima i jedino što mogu da kažem je da smo svi u klubu u šoku. Imao sam priliku da sarađujem sa Ješom kao igrač, doduše u manjoj meri, jer sam tada bio mlad, tek sam stigao u Partizan, pa sam slat na pozajmice, a on je bio pri kraju igračke karijere. Kasnije smo se ponovo sreli kao trener i iskusan golman i imam samo lepe uspomene na taj period. Bio je izuzetan profesionalac, znao je šta znači Partizan, znao je da prenese tu ljubav i obavezu prema klubu, bio je uvek pozitivan, iako i sami znate kakva ga je sudbina zadesila, ostao je bez kćerke… Tragedija, baš tragedija, za Partizan, srpski fudbal, za sve koji su ga poznavali – rekao je Kralj.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Miloš Vazura, istakao je da nije imao priliku da sarađuje sa Ješićem, ali da je o njemu čuo samo lepe reči. Takođe, rekao je i da je bio odan i posvećen klubu.

– Nisam, nažalost, imao priliku da sarađujem sa Ješićem, ali sam o njemu čuo samo lepe reči od ljudi koji su ga poznavali i sarađivali sa njim, o tome koliko je voleo Partizan, koliko je bio odan i posvećen klubu i kao igrač i kao trener. Život ga nije milovao, ostao je bez kćerke, ne smem ni da pomislim kako mu je bilo i kako se borio sa tim, a i sam je nažalost doživeo sličnu, tragičnu sudbinu. U svakom slučaju, siguran sam da ga svi oni koji vole Partizan nikada neće zaboraviti i da će njegovo ime uvek izgovarati sa puno poštovanja, jer je ostavio neizbrisiv trag i zaslužio sve lepe reči, a porodici izražavam najdublje saučešće – istakao je Vazura.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter