1
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

KAPITEN SRBIJE SUMIRAO UTISKE: Otkrio i ko su mu favoriti za osvajanje Mundijala! (FOTO)

Objavljeno: 08.12.22 u 08:22

Dušan Tadić, kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, sumirao je utiske za Mozzart Sport nakon povratka iz Katara.

Prvo o čemu je pričao kapiten Ajaksa, jeste koliko je dobro što je Piksi ostao selektor i nakon ispadanja u grupnoj fazi, kao i da li bi voleo da se opet sastanemo sa Švajcarcima na nekom velikom takmičenju:

NAJNOVIJE IZ KATARA:

„Mislim da će ovo biti prvi put posle dugo vremena da će ostati isti selektor posle nekog velikog takmičenja i to je odlično za ekipu i za sve u sistemu. A, Švajcarska, voleo bih da ih izvučemo, što da ne“ započeo je Tadić, pa je dao celokupnu ocenu naše reprezentacije na Mundijalu u Kataru:

„Teško je dati pravu ocenu pošto je bilo i dobrih i loših stvari. Postići pet golova, najviše u našoj grupi je jako dobar podatak, ali primiti osam je jako mnogo da bi se prošlo dalje. U odnosu na prikazano i učinjeno rekao bih da se nalazimo negde na sredini što se tiče skale od jedan do pet“ bio je jasan, a onda istakao ko su mu favoriti za osvajanje „Boginje“:

“Mislim da će Brazil ili Francuska na kraju biti najbolji” zaključio je Dušan Tadić.

FOTO: STARSPORT
7
0

1 Komentara

  1. Sve ste radili naopaka,obranu igrali široko a napad usko.Tek kad ste ispali poceo sam da pratim druge ekipe koje su igrale u sistemu kao Srbija i onda sam primjetio i shvatio zasto ste pukli.Ne moze se igrati fudbal bez plajmejkera koji će razigravati ekipu kao Kanga u Zvezdi a ne u rep.Pavlović je imao najvise loptu sto je ludilo.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter