Fudbal,Super liga, sezona 2006-07 PARTIZAN-VOJVODINA MIODRAG JESIC, head coach BEOGRAD, 26.11.2006. FOTO: SRDJAN STEVANOVIC
in ,

JEZIVI DETALJI IZ JEŠIĆEVOG ŽIVOTA: Ostao bez ćerke u saobraćajnoj nesreći, a sada je on nastradao na isti način!

Ruka sudbine ume da bude surova, a to se pokazalo i na ovom primeru

Srpsku javnost je danas pogodila vest da je čuveni igrač i trener Partizana, Miodrag Ješić nastradao u saobraćajnoj nesreći.

Ova strašna tragedija nas je podsetila na jedan njegov intervju, koji čitavoj ovoj priči daj pomalo jeziv ton.

VESTI O PARTIZANU:

Naime, Ješićeva ćerka je sa svega 19 godina doživela saobraćajnu nesreću i kasnije zahvalujući nemarnosti jednog lekara preminula od unutrašnjeg krvarenja.

Na poslovnom i sportskom planu je sve teklo kako treba, međutim, desilo se nešto što me je totalno slomilo. Jedan telefonski poziv je sve promenio. Moja bivša supruga Jelena me je obavestila da je naša ćerka imala saobraćajnu nesreću i odmah sam doleteo iz Tunisa za Beograd, a od straha od loših vesti sam se plašio sletanja u Srbiju – pričao je tada Ješić.

Prolazio je kroz pakao u pravom smislu te reči.

Nisam mogao da podnesem činjenicu da mi je ćerka preminula. Jelena u saobraćajnoj nesreći nije imala ni ogrebotine. Hitna služba je bila na licu mesta i odmah su je odveli na kontrolu u Uregntni centar. Sve je bilo u redu na prvim pregeldima, ali kada je lekar zadužen da napravi ultrazvuk tog dana trebao da napravi snimak on je spavao i niko nije smeo da ga probudi jer je bio nezgodan. Tako su mi govorili. Jelena je imala unutrašnje krvarenje i posle nekoliko dana je preminula. Da je lekar tog dana odmah uradio snimak ona bi iostala živa, a imala je svega 19 godina – rekao je Miodrag Ješić.

0
0

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

KO JE BIO MIODRAG JEŠIĆ? „Grobari“ ga dobro pamte na klupi Partizana!

TUGA U HUMSKOJ: Partizan se oprostio od legendarnog Miodraga Ješića!