0
Katar 2022

Foto: Twitter/@England

HARI MEGVAJER VERUJE: Bićemo prvaci sveta! (FOTO)

Objavljeno: 08.12.22 u 11:11

Engleska i Francuska igraju utakmicu četvrtine finala Mundijala, a svoja očekivanja izneo je defanzivac, Hari Megvajer.

Engleska je u poslednjih par godina na visokom nivou i ima kontinuitet na velikim takmičenjima, pa je tako 2018. bila četvrta na Mundijalu u Rusiji, a onda i druga u Evropi prošle godine. Hari Megvajer smatra da su tek sada u glavama igrači spremni za veliki trofej:

„Mislim da je to jedina stvar za koju bih rekao da ovu ekipu razlikuje od one iz 2018. Stvarno verujemo da je to moguće“ započeo je Megvajer i dodao:

„Uvereni smo da možemo da osvojimo turnir, to je pozitivna promena u mentalitetu. Naravno, znamo koliko će biti teško. Mislim da postoji pet-šest ekipa sa istim uverenjem, a 2018. mi nismo bili jedna od takvih“.

Megvajer ove sezone nije puno igrao za Mančester junajted, ali selektor Geret Sautgejt stavio ga je u prvu postavu na Svetskom prvenstvu. Hari tvrdi da mu samopouzdanje nije poljuljano.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

„Iskreno, ne čitam previše. Možda moja porodica čita više od mene. Govorim im da beže od društvenih mreža, iako je to navika većine ljudi“ istakao je Megvajer.

„Čitam ponešto, ali imam 29 godina, kapiten sam Junajteda i imam 52 utakmice za englesku reprezentaciju. Dakle, osvrnem li se na svoju karijeru, onda živim svoj san. Radim ono što sam oduvek želeo. U ovoj fazi svoje karijere želim da osvajam trofeje.“ zaključio je štoper Mančester Junajteda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter