0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

DANAS SE IGRA VEČITI DERBI U 12. KOLU EL – ADMIRALBET ČASTI SA 10% FREEBET-A

Objavljeno: 08.12.22 u 15:01

Uzavrela atmosfera pred večerašnji prvi evroligaški večiti derbi, odigrajte vašu “Petorku” i čeka vas 10% freebet-a

Danas je taj dan, kada će se prvi put u istoriji u Evroligi igrati košarkaški večiti derbi. Beogradski večiti rivali Partizan i Crvena Zvezda će prvi put u 77 godina, koliko postoje oba kluba, igrati jedni protiv drugih večeras u okviru  elitnog evropskog takmičenja.

I tokom 12. kola Evrolige, AdmiralBet vam donosi sjajnu ponudu i kao sponzor AdmiralBet ABA lige, ispratiće mečeve između Partizana i Crvene zvezde specijalnom akcijom.

Podržite vašeg favorita i odigrajte vašu najbolju kombinaciju „Petorke“ jer vam AdmiralBet poklanja 10% freebet-a na svaki tiket. Pogodite poene, skokove ili asistencije pet košarkaša, i vaša odabrana petorka vam donosi 10% freebet-a.

Podsetimo, Partizan je daleko bolje otvorio sezonu ovog elitnog takmičenja i ima prednost domaćeg terena, ali trenutno se nalazi jednu pobedu ispod svog večitog rivala koji svoj prvi evroligaški derbi dočekuje u mnogo boljoj formi.

Crno-beli večeras dočekuju ekipu crveno-belih u beogradskoj “Štark Areni”, a duel će se igrati u 20.45 časova, uz podršku na tribinama i domaćih i gostujućih navijača, posle dužeg vremena.

Ono što je sigurno, večeras nas očekuje izuzetno napet okršaj. Ne zaboravite da odigrate vašu „petorku“ iz mečeva Evrolige, uz minimalan iznos tiketa od 200 dinara i preuzmite odmah 10% freebet-a.

Takođe, svi novi igrači, uz instaliranu AdmiralBet aplikaciju, dobijaju i 2000 dinara bonusa dobrodošlice bez depozita, potrebna je samo registracija, verifikacija naloga i potvrda broja telefona ovde.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter