1
Katar 2022

FOTO: Twitter/@Argentina

ZABRINUTOST U REDOVIMA GAUČOSA: Jedan od ključnih igrača Argentine pod upitnikom za okršaj protiv Holandije!

Objavljeno: 07.12.22 u 21:15

Mogao bi da bude ovo problem za Skalonija!

Promenljivo na ovom Mundijalu igra Argentina. Ipak, čini se da kako odmiče takmičenje tako je njihova forma sve bolja i bolja.

Prvi meč su izgubili, šokantno, od Saudijske Arabije (2:1), da bi potom slavili u tri naredna meča. Redom su padali Meksiko (2:0), Poljska (2:0) i Australija (2:1).

Ipak, u četvrtfinalu će imati ubedljivo najteži zadatak do sada – Holandiju. Ekipa Luja van Gala odigrala je veoma zrelo i taktički dobro protiv nezgodne ekipe SAD-a, tako da u redovima Gaučosa ozbiljno pristupaju ovoj utakmici.

FOTO: Twitter/@Argentina

Sa treninga, stigla je jedna loša vest za selektora Lionela Skalonija. Ključni igrač sredine terena, Rodrigo de Pol nije odradio današnji trening do kraja i njegov eventualni izostanak bio bi veliki hendikep.

Ono što je dobra vest, vraća se Anhel di Marija.

De Pola bi trebalo da zameni fudbaler Juventusa, Leandro Paredes.

Očekivani sastav Argentine za utakmicu u petak (20 časova): E. Martinez – Montijel, Romero, Otamendi, Taljafiko – Paredes, Makalister, Fernandez – Mesi, Alvarez, Di Marija.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter