6
Evropske lige

Dusan Vlahovic Fifa World Cup 2022, Group stage G, football training, 23. Novembar 2022 foto: STARSPORT

VLAHOVIĆ NAPUŠTA JUVENTUS? Englezi najavili dolazak Srbina na Ostrvo, sprema se nova transfer bomba!

Objavljeno: 07.12.22 u 12:40

Mediji već pričaju o tome da bi ovo mogao da bude rekordan transfer

Kako prenose mediji na Ostrvu, Dušan Vlahović bi već ovog januara mogao da promeni sredinu, što je prilično iznenađenje s obzirom da je prošle zime stigao u Torino.

Verovatni razlog za ovakav splet događaja jeste situacija u Juventusu, koja je u poslednjih par nedelja katastrofalna zbog afere oko tajnih ugovora igrača i kluba tokom pandemije koronavirusa.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Čelni ljudi su odmah podneli ostavke, a mnogi pretpostavljaju da će igrači krenuti istim putem, pa je tako veoma moguće da Vlahović već sada napusti Torino.

Englezi pišu o tome da je srpski napadač na meti Čelsija i Arsenala. Dolazak u redove „tobdžija“ je logičniji zbog povrede Gabrijela Žesusa koji će minimum tri meseca biti van terena.

23
4

6 Komentara

  1. gde god da ode, bice siptara u klubu. u čelsiju ima armanda broju (albanca) i denisa zakariu(svajcarca), a u arsenalu nama dobro poznatog dzake, tako da mu je svejedno

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter