0
Fudbal

Rober Prosinečki (FOTO: Starsport)

VELIKI ŽUTI IMA NOVI KLUB: Ništa od Novog Pazara, Prosinečki ponovo u Bosni!

Objavljeno: 07.12.22 u 15:51

Robi je spreman za nove izazove u novom klubu

Legendarni jugoslovenski i hrvatski fudbaler Robert Proseinečki postaće novi trener FK Sarajevo prenose mediji iz Bosne i Hercegovine.

U poslednjih par dana se spekulisalo o tome da bi bivši trener Crvene zvezde mogao opet da se vrati u Srbiju u preuzme ekipu Novog Pazara, ali kako stvari sada stoje od toga nema ništa.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Umesto toga Prosinečki će se vratiti u Bosnu i Hercegovinu, pošto je u prošlosti vodio nacionalni tim ove zemlje u periodu od 2018. do 2019. godine.

Na „Koševo“ dolaze i njegovi i pomoćnici Gordan Ciprić i Dragan Spasić.

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri Prosinečki je pored Crvene zvezde i reprezentacije BiH, sa klupe predvodio Kajzeri, Denizli, Olimpiju iz Ljubljane, kao i reprezentaciju Azerbejdžana.

Ukoliko već sada razmišljate o sastavljanju tiketa, AdmiralBet vam otkriva  svet najboljih kvota. Nova promocija AdmiralBet-a svim novim igračima obezbedila je sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara. Izbor je isključivo na vama – bez ikakvih uslova odigrajte tiket sa vašim omiljenim utakmicama i kombinacijama parova.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter