0
FIBA Liga šampiona

FOTO: Twitter/Screenshot

VELIKI HAOS NA UTAKMICI LIGE ŠAMPIONA: Huligani tukli navijače aparatima za gašenje požara! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 07.12.22 u 20:58

Scene kojima nije mesto u sportu.

Pred start utakmice FIBA Lige šampiona između AEK-a iz Atine i Ređane, dogodio se ogroman incident. Naime, huligani su uleteli na tribine i počeli su da biju navijače gostujućeg tima, koji su došli iz Italije.

Oni su po ulasku na tribine dohvatili protivpožarne aparate, otvorili su ih i počeli da ih koriste po gostujućim navijačima. Potom su izvadili i metalne šipke, haos se nastavio i sve to je trajalo nešto više od 5 minuta.

U ovoj tuči je bilo povređenih, morala je da reaguje i hitna pomoć, a pri izlasku iz hali, huligani su bacali mnoštvo predmeta po VIP loži i novinarskoj tribini. Ekipa iz Italije zbog svega ovoga, nije želela da igra utakmicu, ali je nakon razgovora sa zvaničnicima, odluka promenjena.

Zbog svega je utakmica kasnila oko 15 minuta, a huligani su i nakon izlaska iz hale pravili incidente, jer su se gađali bakljama.

Ekipu Ređo Emilije, pnedavno je preuzeo nekadašnji trener Crvene zvezde Dragan Šakota, ali se na ovom meču nije našao na klupi. On bi već od sledećeg susreta, trebao da vodi tim.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter