0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

SVE TE U ŽIVOTU STIGNE: Gana je na ovo čekala 12 godina! (VIDEO)

Objavljeno: 07.12.22 u 12:08

Utakmica koja je ušla u istoriju, ali ko ne plati na mostu plaća na ćupriji.

Svi se sećate čuvenog Mundijala 2010. godine i četvrtine finala, kada je Suarez rukom odbranio svoj gol, nakon kojeg je Gana promašila penal, a Urugvaj prošao dalje.

Sudbina je opet spojila ove dve reprezentacije a uvod je bio fantastičan! Cela Gana je Suareza nazivala varalicom, bacala vradžbine na Urugvajca, atmosfera je bila napeta, a onda je Suarez, u svom stilu, „raspalio“ situaciju još više.

Na konferenciji pred sam meč, novinari iz Gane su zahtevali da se Suarez izvini sa svoj potez od pre 12 godina! Što je on odbio, rekavši da on nije promašio taj penal, već igrači Gane i da nema zbog čega da se izvinjava jer je dobio crveni karton za svoj potez!

NAJNOVIJE IZ KATARA:

U direktno okršaju ove dve ekipe za prolazak dalje, Urugvaj je slavio, ali bezuspešno, jer je Južna Koreja iznenadila Portugal i zauzela drugu poziciju. Suarez je ove vesti sačekao na stadionu i briznuo u plač.

S druge strane, svi su očekivali da navijači Gane budu tužni zbog ispadanja, ali oni su slavili i na stadionu i na ulicama, samo jer je Urugvaj ispao, ali i što je Suarez plakao.

Šta ti je karma!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MerkurXtip (@merkurxtip.rs)

Ipak, tada je ovaj potez Suareza doveo Urugvaj u šansu da sebori za medalju, jer je prolaskom Gane, dospeo do polufinala Mundijala u Južnoj Africi. Tamo je ispao od Holandije, da bi Nemačka bila bolja od njega u borbi za treće mesto.

Možda jeste narodu u Gani bilo drago za ispadanje Urugvaja, ali uvek je lepše radovati se sopstvenoj sreći, nego tuđoj nesreći. Možda bismo gledali verodostojniju osminu finala da su se nebesko plavi susreli sa Brazilom, ali sada je to u domenu „šta bi bilo kad bi bilo“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter