0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@selecaoportugal

ŠTA SE DEŠAVA SA OVIM ČOVEKOM?: Ronaldo nakon Junajteda sada pravi skandale i u reprezentaciji!

Objavljeno: 07.12.22 u 18:20

Zaista neverovatno.

Fudbalska reprezentacija Portugala sinoć je deklasirala selekciju Švajcarske u osmini finala Mundijala sa 6:1. Ono što je ostavilo najveći utisak pored ubedljive pobede je i odluka selektora Portugala, Santoša, da Kristijano Ronaldo započne meč sa klupe.

Ispostavilo se kao pun pogodak, s obzirom da je njegova zamena, 21-godišnji napadač Benfike, Gonsalo Ramos, izdominirao i postigao tri gola, a uz to stigao i da asistira kod jednog.

Ronaldo je ušao u poslednjih dvadesetak minuta kada je sve već bilo rešeno.

Danas je odlučio da ponovo skrene pažnju na sebe i verovatno još jednom unese nemir u redove svoje ekipe. Naime, mediji prenose da je Kristijano odbio da trenira danas sa igračima Portugala koji nisu bili u startnih 11 protiv Švajcaraca.

FOTO: Twitter/@selecaoportugal

Umesto toga, odlučio se da radi u teretani sa prvotimcima. Očigledno mu se odluka selektora Santoša nije dopala.

Mediji navode i da su njegovi saigrači bili šokirani kada su videli da je Kristijano jednostavno „preskočio“ trening koji je za svakoga obaveza. Nije poznato kako je reagovao iskusni Fernando Santoš.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter