0
Katar 2022

Foto: Twitter/@Cristiano

RONALDO DEMANTOVAO DA JE POJAČAO AL NASR: Poslao je i moćnu poruku Peleu! (VIDEO)

Objavljeno: 07.12.22 u 08:22

Fudbalska javnost je bila u čudu što Kristijana Ronalda sinoć nije bilo u startnoj postavi, ali se sve završilo savršeno za Portugal protiv Švajcarske.

Portugal je bio najubedljivija reprezentacija u osmini finala Mundijala u Kataru, pa je tako premašio Brazil, koji je slavio protiv Južne Koreje sa 4:1 i deklasirao Švajcarce – 6:1. Odluka Fernanda Santoša da započne utakmicu bez Ronalda je šokirala čitavu fudbalsku javnost, ali tako se rodilo novo ime, koje do juče skoro niko nije znao – Gonsalo Ramos.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

Ronaldo nije pokazivao nezadovoljstvo zbog odluke selektora i strpljivo je čekao svoju šansu sa klupe, pa je tako u igru ušao u 72. minutu pri rezultatu 5:1. Kroz miks zonu, nakon meča, prošao je kao strela, ali najuporniji novinari ipak su uspeli da iz smrknute zvezde izvuku nekoliko reči, pa je Ronaldo prvo demantovao odlazak u Saudijsku Arabiju:

Ne, ne, to definitivno nije istina“ bile su prve reči jednog od najboljih fudbalera svih vremena, koji je potom poslao moćnu poruku velikom Peleu:

Sve najbolje, sve najbolje za Pelea! Naš Kralj mora da ozdravi. To je sve što mogu da mu poželim“ bio je jasan, a onda se i oglasio na svom instagram profilu:

„Neverovatan dan za Portugaliju, sa istorijskim rezultatom na najvećem takmičenju na svetu. Egzibicija tima punog talenta i mladosti. San je živ, čestitam svima. Idemo do samog kraja! Napred, Portugalija„.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter