0
Evroliga

during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet at Aleksandar Nikolic Hall on November 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN DOČEKUJE ZVEZDU U PRVOM EVROLIGAŠKOM DERBIJU: Najbolje kvote za duel večitih su na efbetu, evo ko je favorit!

Objavljeno: 07.12.22 u 14:28

Ovaj susret dva beogradska kluba će ući u istoriju

Košarkaši Partizana će sutra od 20.30 časova ugostiti Crvenu zvezdu u okviru 12. kola Evrolige što će ujedno biti i prvi večiti derbi u elitnom takmičenju.

Pre svega desetak dana crveno-beli su slavili u prvom ovosezonskom večitom derbiju u okviru 8. kola ABA lige rezultatom 90:74, gde su pokazali da su na parketu mnogo bolji rival.

VESTI O PARTIZANU:

Sutra će Partizan imati priliku da odgovori na taj poraz pred svojim navijačima, koji će gotovo do samog vrha napuniti tribine Beogradske „Štark“ arene, tako da nas očekuje spektakularan duel.

Najbolje kvote za ovu utakmicu možete potražiti na efbet-u, a tu vidimo koja će od dve ekipe biti favorit u ovom zaista istorijski bitnom meču.

Pobeda Partizana se procenjuje na kvotu 1.54 što nam jasno govori da su crno-beli favoriti, ako ipak smatrate da će Crvena zvezda ostvariti pobedu efbet za to plaća kvotu 2.70.

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter