0
Evropske lige

Sasa Lukic Dusan Vlahovic during Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Serbia and Switzerland foto: Pedja Milosavljevic

NIŠTA OD PROMENE KLUBA: Srpski fudbaler nakon Mundijala pronašao zajednički jezik sa upravom svog kluba!

Objavljeno: 07.12.22 u 17:12

Ostaje u Torinu.

Neposredno pred put u Katar na Svetsko prvenstvo, srpski fudbaler, Saša Lukić, osim sa povredom imao je problema i sa upravom Torina.

Činilo se kako je došao savršen trenutak da Lukić napusti Bikove, međutim, izgleda da od toga nema ništa.

Kako prenosi Tutosport, klub je napravio „iskorak“ u pregovorima te bi moglo da se dogodi da u nekoliko narednih nedelja sprski vezista potpiše novi ugovor sa torinskim klubom.

Najveći razlog nesuglasica sa upravom jeste bio je upravo novi ugovor i finansijski deo istog. Lukić je potom jasno bio nezadovoljan, pa je skrajnut iz tima da bi se na kraju situacija malo „smirila“. Međutim, odmah su ostali klubovi „namirisali krv“ te započeli sa vrbovanjem bivšeg fudbalera Partizana. Nudili su oko 15 miliona evra Roma, Lacio i Inter, ali izgleda da od toga nema ništa.

Upravo iz Humske je Lukić stigao u Italiju, 2016. godine za malo manje od 2 miliona evra.

NAJNOVIJE VESTI IZ SERIJE A:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter