0
Evroliga

NE SME DA OSTANE NA OVOM: Zvezda hoće da se Srbija uključi u slučaj Marka Ivkovića nakon skandalozne odluke turskog suda!

Objavljeno: 07.12.22 u 15:27

Izgleda da ćemo imati proširenje čitavog slučaja

Kompletna javnost u Srbiji je šokirana odlukom suda u Turskoj koji je danas smanjio zatvorsku kaznu Kadriju Aktešu ubici Marka Ivkovića sa 10 godina.

Reč je o slučaju koji je pre osam godina potresao čitavu Srbiju i Evropu, kada je navijač Crvene zvezde zverski i mučki ubijen od strane huligana Galatasaraja na ulicama Istanbula.

VESTI O ZVEZDI:

Nakon ove, malo je reći skandalozne, odluke suda u Turskoj uprava Crvena zvezda je rešila da se bori za istinu u ovom slučaju, pa je zbog toga apelovala na pomoć Republike Srbije u čitavom procesu.

KK Crvena zvezda apeluje na naše državne organe i predstavnike srpske diplomatije da reaguju na ovu nepravdu u skladu sa svojim okvirima i mogućnostima, posebno nakon vesti da su advokati ovog ubice u sredu u Istanbulu da tragedija bude veća – zahtevali puštanje na slobodu svog „klijenta“ jer je „odležao svoje“? Za nas on nije nikakav „klijent“ u nekom pravnom ili imovinskom sporu – već ubica koji je nekome oduzeo život, mučki i sa leđa! I to će ostati do kraja svog života – piše u saopštenju Zvezde.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite AdmiralBet sajt. Već na samom početku, za sjajan start i zabavu, čeka vas prvi pravi Slot i Sport bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

5
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter