0
Katar 2022

Foto: Twitter/@BelRedDevils

LEGENDA SE OPRAŠTA OD REPREZENTACIJE: Belgija ostala bez jednog od najboljih igrača u svojoj istoriji!

Objavljeno: 07.12.22 u 15:00

Posle Mundijala je moralo da dođe do nečega ovakvog

Pravi debakl je doživela fudbalska reprezentacija Belgije koja uprkos svim očekivanjima nije uspela da opravda status prvog favorita u grupi F na Mundijalu.

Na kraju su ispred „crvenih đavola“ završile Hrvatska i Maroko, tako da su na kraju ostali bez osmine finala Svetskog prvenstva u fudbalu.

VESTI SA MUNDIJALA:

Verovatno je to bio jedan do razloga zbog kojih se jedan od najboljih igrača u istoriji Belgije, Eden Azar odlučio da ode u reprezentativnu penziju.

Iza slavnog fudbalera koji će početkom naredne godine napuniti 32 godine je čak 133 nastupa u dresu „crvenih đavola“ za koje je igrao punih 14 godina tokom kojih je postigao 33 gola.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom Slot i Sport bonusa i promocija, posetite AdmiralBet sajt i odmah preuzmite sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter