1
Evroliga

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 07: Facundo Campazzo of Real Madrid in avtion during the 2019-2020 Tukish Airlines Regular Season Round 7 game between Crvena Zvezda mts Belgrade and Real Madrid at Stark Arena on November 7, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KRENULO ODBROJAVANJE NA MALOM KALEMEGDANU: Real Madrid ima rok da odgovori na Zvezdinu ponudu za Kampaca!

Objavljeno: 07.12.22 u 14:02

Ako odgovora ne bude bilo Argentinac oblači crveno-beli dres

Pričalo se o tome da bi Fakundo Kampaco mogao da stigne u Crvenu zvezdu, a ova glasina se obistinila čak je potvrđeno da su crveno-beli za njega ponudili 1.800.000 evra.

Jedina kočnica u čitavom ovom poslu je Real Madrid, koji će imati priliku da otme Argentinca od šampiona ABA lige.

VESTI O ZVEZDI:

Kako prenosi specijalizovani košarkaški portal „Eurohoops“ kraljevski klub će imati devet dana da odgovori na ponudu Crvene zvezde tako što će je makar izjednačiti.

Španci su takvu mogućnost zadržali za sebe prema sporazuu postignutom kada se Argentinac selio u NBA. To znači da imaju pravo preče kupovine tako što će izjednačiti ponudu ili dati veću u odnosu na rivala.

Na kraju nam ostaje da sačekamo tih devet dana, da bismo videli šta će biti od čitave priče.

Ukoliko već sada razmišljate o sastavljanju tiketa, AdmiralBet vam otkriva  svet najboljih kvota. Nova promocija AdmiralBet-a svim novim igračima obezbedila je sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara. Izbor je isključivo na vama – bez ikakvih uslova odigrajte tiket sa vašim omiljenim utakmicama i kombinacijama parova.

6
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter