1
Katar 2022

from left (TOP) Srdjan Babic, Uros Racic Strahinja Erakovic, Filip Djuricic, Stefan Mitrovic, Dusan Vlahovic, Sergej Milinkovic-Savic, Strahinja Pavlovic, Milos Veljkovic, Nikola Milenkovic, Ivan Ilic, Marko Grujic, Predrag Rajkovic and Marko Dmitrovic (DOWN) Vanja Milinkovic-Savic, Nemanja Gudelj, Nemanja Radonjic Nemanja Maksimovic, Filip Kostic, Dusan Tadic and Dragan Stojkovic Piksi, Aleksandar Mitrovic, Luka Jovic, Andrija Zivkovic, Darko Lazovic, Filip Mladenovic and Sasa Lukic odlazak fudbalske reprezentacije Srbije na FIFA World Cup 2022 Qatar at Sports center of Serbia Footbal Federation on November 15, 2022 in Stara Pazova, Serbia. (Photo by Narko Djokovic/Starsport.rs ©)

DRAMA U KATARU ZA KOJU JAVNOST NIJE ZNALA: Fizioterapeut FSS-a završio na hitnoj operaciji u Dohi!

Objavljeno: 07.12.22 u 17:47

Nimalo bezazleno.

Fudbalska reprezentacija Srbije nije ostvarila svoje ciljeve na Svetskom prvenstvu u Kataru. Orlovi su napustili Katar sa samo jednim osvojenim bodom i to u remiju sa Kamerunom (3:3) i čak dva poraza od Brazila (2:0) i Švajcarske (3:2).

Ipak, nakon prvog meča na prvenstvu u taboru naše selekcije dogodila se jedna veoma dramatična situacija.

Naime, kako saznaje Telegraf, nakon utakmice sa Brazilom povređen je fizioterapeut FSS, Goran Zuvić.

FOTO: FSS

Igrači su hteli nakon utakmice da popularnog „Mačeta“ bace u bazen. On je u tom trenutku imao telefon kod sebe, hteo je da ga ostavi sa strane kako isti ne bi završio pod vodom, ali se nakon ostavljanja telefona sapleo o torbu i pao.

Tom prilikom zadobio je povredu kuka, odnosno napsrnuće istog, pa je morao da bude hitno operisan u Dohi. Povreda je mogla da bude još ozbiljnija, ali na svu sreću nije udario glavom.

Goran Zuvić već godinama radi u reprezentaciji Srbije, a čak 25 godina radi i kao fizioterapeut Crvene zvezde.

Takođe, tokom samog prvenstva na društvenim mrežama su isplivale navodne njegove prepiske sa ljudima gde on otkriva da su određeni fudbaleri imali afere sa ženama od kolega, a sve je otišlo toliko daleko da je i Dušan Vlahović morao da se oglasi na konferenciji za medije i sve to demantuje.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter