0
Domaći fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

VASILJEVIĆ OSTAJE NA MARAKANI: Zvezda produžila ugovor sa sjajnim golmanom! (FOTO)

Objavljeno: 06.12.22 u 14:48

Crveno-beli imaju golmana za budućnost

Nema odmora za čelnike šampiona Srbije koji uveliko rade na konstruisanju tima za prolećni deo sezone, a jedan od prvih poteza je produžetak saradnje između Crvene zvezde i golmana Nikole Vasiljevića na još tri i po godine.

Sportski direktor Mitar Mrkela naveo je da je ugovor nagrada za trud, rad i ponašanje sjajnog Vasiljevića.

Vasiljević je došao pre tri godine u klub, ostavio je dobar utisak, bio i na nekoliko pozajmica gde je odlično branio. Poslednjih šest meseci je u klubu kao podrška Borjanu, a ovaj ugovor je priznanje za njega, njegov trud i dobro ponašanje. Nije lako biti rezerva Borjanu koji je neprikosnoven među stativama, ali mi mislimo i na budućnost. Vasiljević je mlad za golmana, ima 26 godina i budućnost u Zvezdi je pred njim. Protiv Zenita je odlično branio u veoma teškoj utakmici koja, uprkos tome što je bila prijateljska, iziskivala je dosta posla za njega, s obzirom da se suočavao sa odličnim fudbalerima. Potvrdio je svoj kvalitet i verujem da će još mnogo godina biti sa nama u Zvezdi – podvukao je Mrkela.

Nije mogao da sakrije osmeh sa lica Vasiljević zbog produžetka ugovora sa voljenim klubom.

Presrećan sam što je došlo do nove saradnje. Ljudi iz kluba su me pozvali da dođem, da se dogovorimo oko novog ugovora i zaista sam presrećan što ću i dalje biti u Zvezdi. Znači mi poverenje kluba, već treću godinu sam ovde, i evo sada sam produžio ugovor, tako da ću nastaviti da radim sa željom da novi mandat bude bolji od prethodnog. Prijaju mi treninzi sa Borjanom i Popovićem, stariji su, iskusniji golmani, tako da pokušavam da učim od njih. Upijam savete i od trenera golmana, bio je tu Điđi Brivio, sada se vratio Dušan Gašić koji je bio tu kada sam došao u klub i moram da istakenm da mi rad sa njim izuzetno prija i znači. Želja mi je da stanem na gol Crvene zvezde, a što se tiče klupsih ciljeva – samo da nastavimo kao i do sada – podvukao je Vasiljević.

Nikola Vasiljević je u Zvezdu stigao još u julu 2019. godine, da bi potom nastavio golmanski razvoj na pozajmicama, s obzirom na to da se kalio u Radniku, Proleteru i Napretku, a upravo su mu partije u Kruševcu obezbedile povratnu kartu za Marakanu, s obzirom da je u sezoni za nama bio jedan od najboljih čuvara mreže Superlige. Rođen je 1996. godine u Nišu i visok je 202 centimetra, a za Zvezdu je branio na devet utakmica i primio četiri gola, premda su sve bile prijateljskog karaktera.

VESTI O ZVEZDI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter