0
Katar 2022

FOTO: FIFA World Cup @FIFAWorldCup/ Twitter

ŠPANCI NE MOGU DA PODNESU PORAZ: ‘Mislili smo da smo kraljevi, a prosjaci smo!’ (FOTO)

Objavljeno: 06.12.22 u 20:17

Vežbaće ekipa Luisa Enrikea penale pred naredno takmičenje!

Fudbalska reprezentacija Maroka je najveća senzacija na aktuelnom Svetskom prvenstvu. Marokanci su nakon 0:0 za 120 miniuta igre savladali Španiju boljim izvođenjem jedanaesteraca i plasirali su u četvrtfinale. Afrička selekcija, sa nestvarnom odbranom, primila je samo jedan pogodak na šampionatu, a pritom ga je dala sama sebi (autogol).

Španci već drugo SP u nizu takmičenje završavaju u osmini finala. Pre četiri godine su poraženi od Rusije, danas od Maroka, a to je čuveni tamošnji list ‘AS‘ nateralo na detaljnu analizu nastupa njihove selekcije.

-Zbogom Mundijalu! Kao i pre četiri godine, imamo isti osećaj udaranja u zid. Španija je ispala od Maroka, i odlazi sa Svetskog prvenstva sa samo jednom pobedom (7:0 protiv Kostarike) koja nas je ubedila da smo kraljevi, a u stvari smo prosjaci.

‘Rezultat mi nije važan’, rekao je Luis Enrike pre utakmice. Sada to zvuči kao epitaf. Maroko je ispisao istoriju i prvi put se plasirao u četvrtfinale. Španija u međuvremenu, Španija od hiljadu pasova, morao da se skloni u ugao u razmisli o svemu – navodi se u analizi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter