Foto: Soccerbet
in

SOCCERBET: Nova donacija za KBC „Dr Dragiša Mišović”

Predivna akcija se nastavlja

Kompanija SOCCERBET godinama unazad podržava brojne državne institucije i udruženja, a nova donacija je usmerena ka zdravstvu, najvažnijoj grani za sve nas, te je tako nova tehnička oprema ove nedelje stigla i u KBC „Dr Dragiša Mišović”.

Srećni smo kada možemo da pomognemo, posebno onima koji su uvek tu za nas. U znak najdublje zahvalnosti za sve što godinama čine za naše zdravstveno ugrožene sugrađane, donirali smo KBC „Dr Dragiša Mišović” ultramoderne LED toteme na kojima mogu da prikazuju svoje edukativne i promotivne materijale – izjavili su čelnici ove kompanije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Nastavak ovih humanitarnih akcija predstavljaju želju ove društveno odgovorne kompanije da se pruže podrška i zahvalnost onima koji su uvek tu za nas, našim lekarima i medicinskim sestrama jer svakodnevno požrtvovano brinu o svim pacijentima.

Kao jedan od lidera u svetu sportskog klađenja i igara na sreću, kompanija SOCCERBET ovim gestom želi još jednom da potvrdi svoju posvećenost ovakvim akcijama koje pomažu da se stvore bolji uslovi u zajednici. Izazovi sa kojima se trenutno susreće naše društvo mogu se prevazići samo potpunom odgovornošću svakog pojedinca, kao i humanošću, solidarnošću i zajedništvom celog našeg sistema.

Foto: Soccerbet

Kompanija SOCCERBET oduvek se trudila da i u izazovnim vremenima, kao što su današnja, bude društveno odgovorna i brine o svojim sugrađanima. Kontinuiranim donacijama neophodnim za svakodnevni život imamo za cilj da pomognemo lekarima, kao i da skrenemo pažnju javnosti na značaj sprovođenja ovakvih aktivnosti. Ovo što sada radimo, radimo isključivo sa ciljem da pomognemo našoj zajednici i podignemo svest ostalih privrednika, kojima mogućnosti to dozvoljavaju, da slede naše korake – poručili su iz ove kompanije i dodali:

Nadamo se da će naše donacije pomoći da se obezbede bolji uslovi i lakši rad, ali i neophodna edukacija stanovništva u cilju prevencije bolesti. Mnogo dugujemo našim lekarima i ostalom medicinskom osoblju i na nama je da pružimo direktnu podršku zdravstvenom sistemu naše zemlje kako bismo smanjili pritisak na njih i pomogli u daljem radu. Obećavamo da nećemo stati ovde sa akcijama jer kao što naš moto kaže: „Pravi igrači su uvek na pravom mestu”.

2
0

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Autor: HotSport

JAPANCI SU GOSPODA PRE SVEGA: Slika iz svlačionice „plavih samuraja“ nakon meča oduševila celu planetu! (FOTO)

BEZ „DELIJA“ NA DERBIJU: Partizan zabranio dolazak Zvezdinih navijača na meč Evrolige!