6
Evroliga

FOTO: YouTube screenshot

SKUP DELIJA ISPRED ARENE, BAKLJE, PESMA I UVREDLJIV TRANSPARENT ZA MIJAILOVIĆA: ‘Ostoja sm*ad u sport se ne razume, ali da ubije istorijski derbi ume!’ (VIDEO)

Objavljeno: 06.12.22 u 23:50

Navijači Zvezde žele da budu deo prvog evroligaškog večitog derbija!

Svi ljubitelji košarke u Srbiji, ali i Evropi, nestrpljivo iščekuju četvrtak. Od 20 časova i 30 minuta, u beogradskoj ‘Areni‘ biće odigran prvi evroligaški večiti derbi. Košarkaši Partizana dočekuju Crvenu zvezdu u 12. kolu elitnog takmičenja igre pod obručima, ali prvi problem se pojavio nekoliko dana uoči utakmice.

Propozicije takmičenja dozvoljavaju dolazak gostujućih navijača i očekivalo se da će pristalice Crvene zvezde u određenom broju moći da prisustvuju meča, oni navode da su čak i obezbedili ulaznice, ali onda je usledio neočekivan potez. Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, izjavio je da mesta za Delije neće biti i da je cela hala rasporadata za domaće navijače.

Ubrzo je usledila reakcija crveno-belih, koji su tokom dana izdali saopštenje, a potom su odlučili i da prošetaju na lice mesta. Pesmom i bakljadom su pokazali da se raduju derbiju, a onda su raširili transparent sa uvredljivim sadržajem koji se odnosi na prvog čoveka crno-belih, Ostoju Mijailovića.

-Ostoja sm*ad u sport se ne razume, ali da ubije istorijski derbi ume! – pisalo je na paroli navijača Crvene zvezde.

 

62
39
6 Komentara
    • Njima uopste se ne sme verovati.I kad su sami,kao pre osam dana,oni prave probleme i prekidaju utakmicu.Ni u kom slucajau ne dozvoliti pristup Areni.

      2
      3
      Odgovori
      • Ti si vrlo bistar momak.
        Jos da zabranite i svim Srbima sto u zvezdi igraju da udju u Arenu,i velike su sanse da pobedite…

        1
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter