4
Evroliga

delije navijaci fans supporters zastave during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 5 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Asvel LDLC at Aleksandar Nikolic Hall on November 17, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OGLASILE SE I DELIJE: ‘Bićemo prinuđeni da se sami snalazimo za ulazak u halu!’

Objavljeno: 06.12.22 u 17:32

Evo i njihovog stava!

Crvena zvezda i Partizan će u četvrtak odmeriti snage u okviru prvog evroligaškom derbija u istoriji. ‘Crno-beli’ su domaćini, prvo su obećali karte za ‘Delije’ nakon čega su ipak odlučili da im neće omogućiti pristup, što je razljutilo Zvezdine pristalice, koje su se oglasile:

FOTO: Screenshot

‘Mi od derbija ne odustajemo. Tražimo od uprave Partizana da omogući ulazak navijača Crvene Zvezde sa kupljenim kartama i obezbede deo tribine za nas. U suprotnom bićemo prinuđeni da se sami snalazimo za ulazak u halu i ovim putem pozivamo sve Zvezdaše da urade isto. A odgovornost za sve što se tada bude desilo u hali imaće ista ta uprava Partizana! Pozivamo i navijače Partizana da podrže naš zahtev i obećavamo da ćemo se, u derbiju kada mi budemo domaćini, boriti da im obezbedimo mesto u hali.

DERBI NIJE DERBI BEZ NAVIJAČA OBA TIMA!!!’ – stoji u saopštenju navijačke grupe, Delije Sever.

11
6

4 Komentara

  1. Ma ucicete ali juce.
    Trazite karte od vaseg Duha Vucica.
    Poslednjih pet godina vam nije smetalo sto nam ne dozvoljavate ulazak na derbije kada ste vi domacini.
    Da vas podsetim to pravilo je uveo Covic zvani poslusna Pudlica pa pisite saopstenja i proglas njemu.
    Sto se kurcite kada ne znate da letite.
    Sakupljaci sekundarnih sirovina kitite Beograd i kranove zajedno sa Vesicem.
    Jebo te koliko se usrala crveno bela OPAJDARA.

    7
    3
    Odgovori
  2. Čuj derbi nije derbi bez navijača oba tima, hahaha pa vaša legenda je prva krenula sa zabranom gostujućim navijačima,tad vam nije smetalo. Uostalom kupite kartu mesta su numerisana

    7
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter