0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR PORTUGALA OTKRIO: ‘Nema nikakvih problema sa Ronaldom! Kapiten je primer svima!’ (FOTO)

Objavljeno: 06.12.22 u 23:20

Švajcarska je deklasirana!

Nakon poraza od Brazila i dve pobede u grupnoj fazi Mundijala, nad Kamerunom i Srbijom, prilično je samouvereno izgledala reprezentacija Švajcarske. Članovi ovog tima verovali su u trijumf nad Portugalom i plasman među najboljih osam na planeti, ali snovi su im ugašeni posle 90 minuta totalne dominacije protivnika. Selekcija Portugala je zagospodarila ‘Lusailom‘ od prvog znaka arbitra Ramosa iz Meksika. Izabranici čuvenog selektora Fernanda Santoša ‘kaznili’ su Švajcarce sa šest golova u mreži. Slavili su Portugalci sa ubedljivih 6:1 pred punim tribinama velelpne građavine u Kataru.

Portugal će u četvrtfinalu igrati protiv selekcije Maroka, koja je tokom dana napravila novu senzaciju trijumfom nad reprezrentacijom Španije.

Selektor Fernando Santoš iznenadio je čitavu planetu odlukom da ostavi Kristijana Ronalda na klupi. Umesto legendarnog napadača, na teren je od prvog minuta istrčao mladi golgeter Benfike, Gonzalo Ramos, koji se selektoru na poverenju odužio het-trikom.

Novinari su Santoša pitali da li je bilo problema sa Ronaldom i kako je reagovao kada je saznao da će meč početi sa klupe.

-Nema nikakvih problema sa našim kapitenom. Prijatelji smo već godinama. Razgovarali smo uoči utakmice i nije mu smetala moja odluka. On je primer svima – poručio je iskusni stručnjak.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter