0
ATP

FOTO: STARSPORT

NOVAK SE VRAĆA NA MESTO USPEHA: Đoković nije među 3 nosioca u Australiji, ali je na spisku!

Objavljeno: 06.12.22 u 09:08

Vreme je da nastavi gde je stao.

Nedavno je objavljena lista koju su svi ljubitelji tenisa čekali, na kojoj se nalazi spisak igrača koji će nastupiti na Australijan openu. Nakon godinu dana pauze, zbog poznatih razloga i velike sramote koja je priređena jednom od najboljih tenisera svih vremena Novaku Đokoviću, on će se vratiti na mesto uspeha i tako pokušati da osvoji novi Grend slem.

Pored Novaka na listi se nalaze još 4 srpska tenisera. Miomir Kecmanović će biti 29. nosilac, a u Australiji igraće još i Filip Krajinović, Laslo Đere i Dušan Lajović, koji neće morati da igraju kvalifikacije.

Novak Đoković će na turniru biti 5. nosilac, a ispred njega nalaze se redom Karlos Alkaraz, Rafael Nadal, Kasper Rud i Stefanos Cicipas. Samim tim, ovo znači da će srpski teniser sa nekim od ovih nosilaca, u slučaju da oni opravdaju uloge favorita, igrati već u pre polufinala.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter