0
Katar 2022

Foto: Twitter/@DFB_Team_EN

NEMCI OTERALI LEGENDU: Posle debakla na Mundijalu pljušte otkazi u DFB-u!

Objavljeno: 06.12.22 u 15:37

Očigledno nešto ne funkcioniše i jasno je da je vreme za promene

U Nemačkoj je eliminacija nakon grupne faze nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu u Kataru doživljena kao velika tragedija i ogromna bruka.

Da podsetimo, „panceri“ su bili u grupi sa Španijom, Kostarikom i Japanom, a na kraju su završili kao trećeplasirani zbog nesrećnog poraza od „plavih samuraja“.

VESTI SA MUNDIJALA:

Javnost je očigledno nezadovoljna, a zbog toga je Nemački fudbalski savez povukao prve mere, tačnije otkaz je uručen direktoru te organizacije legendi nemačkog fudbala Oliveru Birhofu.

– Ispostavilo se da nisu bile ispravne neke odluke u koje smo bili ubeđeni. Niko za tim ne žali više od mene. Zato preuzimam odgovornost – saopštio je Birhof u ponedeljak.

U sredu će biti održan takozvani „krizni sastanak“ na kome će selektor Hansi Flik podneti izveštaj, a pored njega će za stolom biti predsednik DFB Bernd Nojendorf i šef nadzornog odbora Nemačke fudbalske lige Hans-Joahim Vacke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter