0
Katar 2022

Brazil's forward Neymar (L) in action against Andrija Zivkovic (R) of Serbia during the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022 foto: STARSPORT

NEJMAR POSLE SRBIJE BIO UPLAŠEN, PLAKAO ČITAVU NOĆ: „Nadam se da će se sve patnje isplatiti“!

Objavljeno: 06.12.22 u 10:49

Otkrio je do sada nepoznate detalje.

U duelu osmine finala Svetskog prvenstva u Kataru između Brazila i Južne Koreje, nije bilo dileme oko pobednika. Brazil je već u prvom poluvremenu vodio sa 4:0 i do kraja, bilo je samo pitanje konačnog rezultata.

Posle tog susreta, medijima se obratio i jedan od najboljih fudbalera na planeti Nejmar, koji je otkrio da je nakon povrede u meču sa Srbijom plakao čitavu noć.

Bio sam veoma uplašen kada sam se povredio. Išlo mi je, imao sam dobru sezonu. Doživetu povredu kao što sam ja, nije bilo lako. Plakao sam celu noć, moja porodica to zna, ali sve se nekako sredilo. Vredelo je ostati do 11 sati utjutro sa fizioterapeutom na tretmanu, i narednih dana sve do pet ili šest ujutro. Nadam se da će se sve te patnje isplatiti i da će se nešto prelepo dogoditi na kraju – počeo je Nejmar.

Brazil’s forward Neymar (C) Strahinja Pavlovic (R) during the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022
foto: STARSPORT

Potom je zaključio da je vreme za dalje korake i da svi sanjaju o tituli, ali da treba ići korak po korak.

– Vreme je da se ide dalje. Sanjamo o tituli, to je očigledno, ali treba ići korak po korak. Ovo je bila četvrta utakmica, ostale su još tri. Do te titule – zaključio je Nejmar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter