1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ SPREMA PROZIVKU: Poznato kada Crvena zvezda započinje zimske pripreme!

Objavljeno: 06.12.22 u 15:55

Ovo je verovatno najbitniji period za napredak kod fudbalera

Mundijal u Kataru bitno je promenio kalendara takmičenja širom planete, pa tako da čitava situacija nije zaobilša Srbiju pa će svi krenuti na pripreme već u decembru.

Poslednje informacije iz Ljutice Bogdana, govore da će Crvena zvezda već 2. januara 2023. godine krenuti sa lekarskim pregledima, a dva dana kasnije će biti započet trenanžnim proces.

VESTI O ZVEZDI:

Ipak, to će važiti samo za iskusne igrače dok će svi oni mlađi zajedno sa trenerom Milošem Milojevićem sa pripremama početi već 20. decembra.

Što se tih mlađih tiče na terenu će se naći: Lazar Nikolić, Veljko Nikolić, Stefan Mitrović, Nikola Stanković, Nemanja Motika, Stefan Leković i Jovan Mijatović.

Kada je reč o konkretnim pripremama one kreću u Turskoj 8. januara, a tri nedelje kasnije je zakazan povratak za Beograd.

9
3

1 Komentara

  1. Voleo bi jednom da budemo na nivou kao ona generacija koja je nekad zarila i palila ne samo nasim nego i svetskim fudbalom makar malo
    da lici na tu generaciju sa pocetka hiljadu devedesetu makar jedan minimalni promilni
    deo te generacije

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter