0
Evroliga

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 07: Facundo Campazzo of Real Madrid in action during the 2019-2020 Tukish Airlines Regular Season Round 7 game between Crvena Zvezda mts Belgrade and Real Madrid at Stark Arena on November 7, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

MEDIJI PIŠU DA BI KAMPACO MOGAO U ZVEZDU: Da li je to realno i koji su uslovi za sve?!

Objavljeno: 06.12.22 u 08:18

Zaista deluje kao san.

Nakon što se plejmejker Crvene zvezde Nikola Ivanović povredio na derbiju protiv Partizana, počela je priča o potencijalnoj zameni. Sve to poklopilo se sa medijskim nagađanjima o tome gde bi Fakundo Kampaco, koji je završio svoj angažman u NBA ligi, mogao da završi karijeru.

Samim tim, Sportski žurnal je naveo da bi Kampaco mogao da pojača Crvenu zvezdu, što na prvu zvuči zaista kao san. Ipak, treba biti realan i reći ono što pišu evropski mediji, a to je Realova ponuda za argentinskog plejmejkera, a tek ako se to ne realizuje, može se pričati o potencijalnoj mogućnosti da on dođe u Beograd.

BELGRADE, SERBIA – NOVEMBER 07: Facundo Campazzo of Real Madrid in avtion during the 2019-2020 Tukish Airlines Regular Season Round 7 game between Crvena Zvezda mts Belgrade and Real Madrid at Stark Arena on November 7, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Kao njegova naredna destinacija, prvo su se spominjali Olimpija iz Milana i Fenerbahče, ali se ni jedan, ni drugi klub nisu konkretno izjasnili o tom slučaju. Sa druge strane, trener Reala Čus Mateo, poslao je jasnu poruku javnosti.

Ali, morate da ga pustite da mirno odlučuje o svojoj budućnosti, uz reči da bi on bio izuzetna akvizicija za njegovu ekipu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Samim tim, ako Madriđani imaju želju da vrate Kampaca, vrlo je teško očekivati da on pojača Crvenu zvezdu. Pored svega toga, ne treba zaboraviti, da Zvezda u svojim redovima i bez Nikole Ivanovića ima gotovo potpun roster, kao i da bi potencijalni dolazak Kampaca zahtevao odvajanje velikog broja minuta za njega, kao i sigurno otpuštanje nekog igrača.

11
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter