0
Evroliga

Kosarka KK Dynamic Goran Grbovic Beograd, 25.12.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

GRBOVIĆ PRED DERBI DAO PREDNOST ZVEZDI: „Mogu da igraju raznovrsnije, Željko će da utegne odbranu Partizana u nastavku sezone!“

Objavljeno: 06.12.22 u 11:54

Istorija će biti ispisana.

Prvi evroligaški derbi između Partizana i Crvene zvezde, biće odigran u četvrtak u Štark areni i to od 20.30 časova. Pred taj susret, za Mozzart Sport govorio je Goran Grbović, proslavljeni košarkaš, a sada direktor Štark arene.

Arenu isključivo zanima bezbednost, što je najbitnije za nas, posebno taj prvi prsten gde se sve dešava. Prema poslednjim informacijama biće i gostujućih navijača. Potrebno je da sve prođe u najboljem redu. Partizan je donekle popustljiv u nekim segmentima, što sad ne bi smeo da uradi, kada je organizacija u pitanju – rekao je Grbović.

during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet at Aleksandar Nikolic Hall on November 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Potom je progovio i o očekivanjima od samog meča, rekavši da po njemu Crvena zvezda ima blagu prednost, ali da Partizan raspolaže sa pojedinim igračima koji mogu da naprave razliku.

Očekujem neizvesnu utakmicu, ali blagu prednost dajem Zvezdi zbog psihološkog momenta. Dva trenera su u centru pažnje i biće posebno zanimljivo videti kako će da pripreme meč. Na papiru, Partizan ima više igrača koji mogu da naprave razliku, ali zasad se to nije baš pokazalo na delu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Grbović je zatim analizirao igru Partizana, reakvši da će Željko utegnuti odbranu crno-belih kako sezona bude odmicala.

Sve zavisi od spoljne linije. Kada krene šut, sve je lakše, ali sad su već svi shvatili kako igraju, a glavni problem je što nema pretnje iz reketa. Svi igraju široku odbranu protiv nas, što znatno otežava stvari. Mislim da će Željko sve to da utegne kako sezona bude prolazila – počeo je Grbović, a potom je pričao o Crvenoj zvezdi:

– Iako se na prvi pogled čini da Zvezda ima manje kvaliteta, mogu da igraju raznovrsnije, a ako uspore igru, što Ivanović i te kako ume, onda je još veća prednost na njihovoj strani. Mislim da će mnogo toga da zavisi od samog starta i ko prvi bude uspeo da napravi seriju od osam ili deset poena.

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter