1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

BODIROGA: ‘Rivalstvo večitih je istorijsko u svetskim okvirima! Strast iskazati u okviru poštovanja protivnika!’

Objavljeno: 06.12.22 u 22:20

Košarkaški fanatici nestrpljivo čekaju četvrtak!

Povodom prvog evroligaškog derbija između Partizana i Crvene zvezde, koji je na programu u četvrtak, oglasio se predsednik elitnog takmičenja, Dejan Bodiroga. Utakmica u ‘Areni‘ na programu je od 20 časova i 30 minuta.

-Atmosfera u našim dvoranama i strast koju naši navijači pokazuju na svakoj utakmici je nešto je najbolje što vrednujemo u evroligaškoj košarci, jako smo ponosni zbog toga. Ipak, mi smo samo ponosni ako se ta strast iskazuje u okviru poštovanja rivala – rekao je Bodiroga i dodao:

-U četvrtak imaćemo priliku da gledamo srpski derbi između Partizana i Crvene zvezde prvi put u istoriji Evrolige. Svi znamo da je rivalstvo ova dva kluba istorijsko, ne samo u srpskim, već i u svetskim okvirima.

Proslavljenii srpski košarkaš iz pomenutih razloga poručuje:

-Od izuzetne je važnosti da se sportski aspekt poštovanja rivala vrednuje među svim činiocima utakmice. To će omogućiti navijačima, na tribinama i kraj malih ekrana, da uživaju u spektaklu – konstatovao je prvi čovek Evrolige.

3
1

1 Komentara

  1. Uplašio se da na njegovom terenu ne počistimo čačanski JSD i vratimo Ostoju u Prislonicu.
    E moj Dejane. A bio si „kul tip“.

    1
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter