0
Fudbal

Foto: Twitter/@selecaoportugal

ZAVRŠENA JE SAGA: Ronaldo ide u Saudijsku Arabiju za 200 miliona evra godišnje! (FOTO)

Objavljeno: 05.12.22 u 14:03

Kristijano Ronaldo neće više igrati fudbal na najvišem mogućem nivou, s obzirom da će od Nove godine braniti boje kluba iz Saudijske Arabije.

Pominjalo se u prethodnim danima da će jedan od najboljih fudbalera svih vremena otići u Al Nasr, ekipu iz Saudijske Arabije i to za ogroman novac. Mnogi nisu shvatali ozbiljno ovu vest, jer poznavajući Ronalda, bilo je za očekivati da ostane na vrhunskom nivou i ode u neki klub koji igra jednu od najjačih liga u Evropi.

Potvrđeno je da je transfer gotov i da će Kristijano Ronaldo zarađivati 200 miliona godišnje u Al Nasru i tako biti najplaćeniji fudbaler i sportista. Ronaldo tako ima više nego duplo veću fiksnu zaradu od Lionela Mesija i Nejmara, koji prihoduju 75, odnosno 70 miliona evra godišnje uz premije i bonuse.

U Rijadu će mu trener biti Rudi Garsija, a društvo će mu praviti i Španac Alvaro Gonzales, Kolumbijac David Ospina, Kamerunac Vensan Abubakar, Brazilci Luiz Gustavo i Taliska… Ali da se ne lažemo, šta smo gledali od Ronalda gledali smo. Ovo je njegov kraj, bar kada govorimo o fudbalu na najvišem nivou.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter