0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR ŠVAJCARSKE: ‘Meč sa Srbijom je bio poseban! Naravno da je bilo emocija!’

Objavljeno: 05.12.22 u 23:20

Jakin veruje u trijumf nad Portugalom!

Fudbalska reprezentacij Švajcarske izborila je plasman u osminu finala Svetskog prvenstva u Kataru kao drugoplasirana ekipa, odmah iza Brazila, a ispred Kameruna i Srbije. Ekipu Murata Jakina u utorak, u terminu od 20 časova, očekuje duel sa Portugalom.

-Spremni smo, svi su fit. Igrači su se oporavili i oni koji su bili bolesni su u timu. Jedva čekamo utakmicu. Velika je prilika da napravimo istoriju za Švajcarsku. Videli smo koliko su Švajcarci euforični zbog Svetskog kupa i voleli bismo da navijačima damo još jedan meč barem da uživaju. Jaki smo kao tim, a znamo da Ronaldo može da sve promeni u jednom meču. Moramo da ga sprečimo da dobije potreban prostor. Međutim ne planiramo posebno da ga markiramo – rekao je selektor Švajcarske, koji se potom dobio pitanje vezano za sukob Nikole Milenkovića i Granita Džake tokom utakmice Srbija – Švajcarska u grupnoj fazi.

-Trener sam koji gleda napred. Prošlost je prošlost. Ne treba o tome da pričamo. Ljudi su već pisali o tome i rekli su dosta. Bilo je emotivno. Da, bio je poseban meč. I da mi smo dobili. Emocije su možda i potrebne u takvoj utakmici. Mislim da bi bilo čudno da nije bilo emocija. Sada smo potpuno fokusirani na Portugal – poručio je Jakin.

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter