1
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR OPLEO PO SRPSKOM FUDBALU: Na osnovu čega se nadamo uspesima! (VIDEO)

Objavljeno: 05.12.22 u 15:49

Gotova je konferencija za medije u kojoj je Dragan Stojković pričao o utiscima sa Mundijala u Kataru.

Zanimljivo pitanje je naš selektor dobio pred kraj same konferencije, a ono je glasilo – da li se teže osećao kada je promašio jedanaesterac protiv Argentine na Svetskom prvenstvu 1990. godine ili poraz od Švajcarske sada.

„Teže mi je pao drugi gol od Švajcarske. Znao sam da on menja stvari. Nije bilo vreme da primimo taj gol. Ali opet se desila jedna naivnost u defanzivno taktičkom smislu. Otišli smo u Katar, bili učesnici SP, veliki uspeh za srpski i reprezentativni fudbal.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

Vratile su se mnogo moćnije reprezentacije. Ali ovo je šansa da se nauči iz vlastitih grešaka. Bićemo bolji i jači posle ovoga. Da bi se pravili uspesi, potreban je kontinuitet učešća na istim. Već u martu se vraćamo na pobednički kolosek .Opet će Srbija biti moćna i pobednička. Opet će biti među najboljim evropskim reprezentacija na Evropskom prvenstvu.

Na osnovu čega se nadamo uspesima. U klupskim takmičenjima samo nekoliko učešća u Ligi šampiona za 20 godina… Treba biti realan. Ništa specijalno nismo postigli na evropskim ili svetskim prvenstvima….“ zaključio je Piksi.


6
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter