0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

ŠAĆIRI PRED OSMINU FINALA: Svašta može da se dogodi za 95-100 minuta! (FOTO)

Objavljeno: 05.12.22 u 13:04

Nesuđeno je bilo našoj reprezentaciji da opet ukrsti koplja sa Portugalom i to u osmini finala Mundijala, pa će Švajcarci biti ti, koji će pokušati da izbace Ronalda.

Fudbaler koji je dva puta bio precizan protiv Srbije, na dva vezana Mundijala i jedan od najomraženijih ličnosti u našoj zemlji, Šaćiri, iznela je svoja očekivanja pred osminu finala.

Ronalda ne smete otpisivati. On je jedan od najboljih igrača na svetu, baš kao i Mesi. Ronaldo može da postigne gol u svakom minutu, svakoj sekundi. Ima iskustvo i svi znamo koliko on znači portugalskoj reprezentaciji. Naravno, svesni smo da oni imaju i veoma dobre igrače, koji mogu da naprave razliku. Međutim, svašta može da se dogodi za 95-100 minuta i jedva čekamo meč“ rekao je Đerdan Šaćiri, koji vidi šansu za prolaz dalje protiv Portugala.

Utakmica Portugalija – Švajcarska igraće se u četvrtak od 20 časova na stadionu „Lusail“ u Dohi. Pobednik tog duela igraće protiv boljeg iz meča Maroko – Španija, koji je na programu ranije u četvrtak.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter