0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

PIKSI PREUZEO ODGOVORNOST: Nisam leteo sa cvećem po Beogradu kada smo pravili uspehe, tako se ni sada neću kriti! (VIDEO)

Objavljeno: 05.12.22 u 14:17

U 14 časova je u Staroj Pazovi startovala konferencija za štampu u kojoj se Dragan Stojković Piksi obraća novinarima i iznosi svoje utiske o učešću Srbije na Mundijalu.

U svom stilu je Piksi započeo, preuzeo je odgovornost i istakao da nije neko ko piše saopštenja iz daleka, već želi sve otvoreno da objasni.

„Neko ko je odgovoran, a sebe smatram odgovornim sazvao sam konf. za štampu iz dva razloga. Prvi je poštovanje prema medijima, a drugi je taj što želim javnosti iz prve ruke da objasnim sve utiske.“ započeo je selektor fudbalske reprezentacije Srbije, pa nastavio u istom ritmu:

NAJNOVIJE IZ KATARA:

„Za 20 meseci smo uspeli da ostvarimo dva od tri cilja. Prvi je bio da u teškoj grupi završimo kao prvi i kvalifikujemo se za Mundijal. Drugi cilj, prvo mesto u grupi Lige nacija. Treći cilj je bio prolazak iz grupe na SP i u rezultatskom smislu nismo uspeli.

Kao odgovoran čovek nisam leteo sa cvećem po Beogradu kada smo pravili uspehe, tako se ni sada neću kriti i biću u da odgovorim na svako vaše pitanje. Niti ću sesti na avion i negde iz daleka vam poslati saopštenje. To je moderno u srpskom fudbalu, ali ja nisam taj čovek…“ zaključio je Dragan Stojković, a onda su usledila pitanja novinara.


3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter