0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

PIKSI O ODLAGANJU IZBORA ZA PREDSEDNIKA FSS-A: Igrači su me pitali kakav je to cirkus i čudili se čudom! (VIDEO)

Objavljeno: 05.12.22 u 15:14

U 14 časova je startovala konferencija za medije u kojoj se Piksi u Staroj Pazovi obraća novinarima i priča utiske sa Mundijala u Kataru.

Nije mogla da prođe konferencija bez pitanja o odlaganju izbora za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Bjeković je trebalo da bude jedini kandidat, ali se povukao zbog dešavanja koja su uzdrmala srpsku fudbalsku javnost. Evo kako je Piksi doživeo ovo:

NAJNOVIJE IZ KATARA:

„Ne bavim se fudbalskom politikom, sve to što se dešava nije lepo, ali se desilo. Sami po sebi smo majstori za nemir i kvarenje atmosfere. To nije nikakav alibi. Loš je tajming samo toga bio, desetak dana pre početka Mundijala. Nije mi se to svidelo naravno. Igrači su me pitali kakav je to cirkus i čudili se čudom. Ali ja sam to sve ostavio po strani i rekao sam im da se koncentrišu na prvenstvo. Ne bavite se onime što i ne treba da vas interesuje.“ istakao je Dragan Stojković Piksi.


0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter