5
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic (L) and Head coach Dusko Ivanovic during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet at Aleksandar Nikolic Hall on November 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN ŽELI SPORTSKO NAVIJANJE NA ISTORIJSKOM DERBIJU: „Iako su nas gađali, ludilo jednom mora da stane!“ (VIDEO)

Objavljeno: 05.12.22 u 18:51

Očekuje nas spektakl u Areni.

Košarkaši Partizana ugostiće Crvenu zvezdu u prvom evroligaškom derbiju u istoriji. Utakmica se igra u četvrtak od 20.30 u Štark Areni, a očekuje se prepuna dvorana kao i fantastična atmosfera.

Jedan derbi ove sezone, već je odigran, ali u okviru AdmiralBet ABA lige, kada je Crvena zvezda slavila. Kao i na mnogim ranije i na tom derbiju viđene su nemile scene, koje su počele ubacivanjem predmeta na parket, zbog čega su arbitri morali da isprazne jedan deo tribina.

Pred predstojeći meč, baš zbog toga, oglasili su se iz KK Partizan. Oni su pozvali na oprez, uz reči da ludilo jednom mora da stane i da nema revanšizma.

Zašto kada su oni gađali nas… bacali to, to i to, vikali nam to, to i to. Svako može da pronađe opravdanje zbog kog u četvrtak neće navijati sportski! Ali to ludilo mora jednom da stane! Pokaži da te pokreće ljubav, a ne gnev! Nema revanšizma! Samo za Partizan – objavljeno je na zvaničnom Tviter nalogu Partizana.

Ovaj meč između Partizana i Crvene zvezde, biće i posebno organizovan zbog strogih pravila Evrolige. Prema nezvaničnim informacijama, očekuje se prisustvo određenog broja gostujućih navijača.

5
1

5 Komentara

  1. Nece da stane jer su oni smecari dve ukradene titule jedna dobijena za stolom proseravanje Covica zvanicno pudlica.
    Ostoja znamo da su se ukakili ,a i ti si Pa prenesi svom Sefu kada zagrme Grobari Vucicu pederu i Covic Vesna j….e ko besna.Naravno da ih mrzimo.
    Kako rece Bozo Koprivica;Da igraju 11 Hitlera protiv ove ciganije navijacu za Hitlera.
    Kakvo crno pomirenje i tu neke proglase pisete nema nista od toga .

    4
    2
    Odgovori
    • Ne budimi divljaci kao i oni! Zar treba da pokvarimo atmosferu u budemo posle kažnjeni? Da se igra bez gledalaca? Samo nam to fali.
      Budimo dostijanstveni, nosimo naš „PARTIZAN“ do pobede…jedino to da nam bude u glavi!
      Varvarstvo ostavimo njima…
      ❤❤❤

      0
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter