1
Fudbal

Foto: Printscreen/YouTube

OVAKO SE NE POSTUPA SA LEGENDOM: Čuveni fudbaler prolazi kroz pakao zbog diktature u Iranu!

Objavljeno: 05.12.22 u 21:52

Težak period je za slavnim igračem koji je ispisao stranice istorije

Kako javljaju mediji iz inostranstva, restoran i zlatara čuvenog iranskog fudbalera Alija Deaija zatvorene su od strane diktatorske vlasti u Iranu.

Razlog za ovakvu odmazdu jeste to što se legendarni igrač pridružio protestima i pozivima organizatora na trodnevni štrajk.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Kao rezultat njegove saradnje sa kontrarevolucionarnim grupama koje deluju na internetu da bi narušile mir i trgovinu, restoran i zlatara Alija Deaija su zatvoreni – rekao je izvor agencije Isna.

Čuveni fudbaler je stao na stranu onih koji protestuju posle smrti Mahse Amini, 22-godišnje Iranke kurdskog porekla, koja je umrla 16. septembra, tri dana nakon što ju je uhapsila zloglasna policija za moral.

Daei je bio najbolji strelac u istoriji muškog reprezentativnog fudbala do septembra 2021. kada mu je Portugalac Kristijano Ronaldo oteo titulu.

0
1

1 Komentara

  1. Učili su nas da je Staljin bio diktator,a ono ispade da nije kad pitaš bilo koga normalnog iz bivšeg SSSR-a.Dakle da li je u Iranu diktatura pitajte normalne Irance a ne prozapadnu stoku kakve i mi nažalost imamo i kod nas i to na izvoz.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter