0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MORNAR PREGAZIO SPLIT, RASEL JE SA DRUGE PLANETE: Amerikanac ubacio 37 poena, jedan skok ga delio od tripl-dabl učinka! (FOTO)

Objavljeno: 05.12.22 u 21:17

Napadački besprekorna partija crnogorskog tima!

U 9. kolu Admiral bet ABA lige košarkaši Mornara iz Bara ugostili su Split. Crngorski klub je opravdao ulogu favorita i slavio sa ubedljivih 104:88. Utakmicu u Baru obeležio je fantastični lider ekipe koja nastupa pod dirigentskom palicom Mihaila Pavićevića, Daron Rasel. Amerikanac je bio nadomak tripl-dabl učinka, ali jedan skok (devet) mu je nedostajao da ukrasi skor od 37 postignutih poena i 11 asistencija.

Publika je imala priliku da posmatra rezultatski vrlo napeto prvo poluvreme. Hrvatski tim je održavao priključak za domaćim sastavom, prvenstveno zahvaljujući iskusnom plejmejkeru, Domagoju Mavri.

Posle velikog odmora Mornar je ‘dodao gas’ i odvojio se na rezultatski plus koji gosti nisu uspeli da poremete.

Osim fenomenalnog Rasela, u redovima Barana istakao se i Marko Pecarski. Mladi srpski košarkaš je ubacio 26 poena, uz devet skokova i dve asistencije.

Ekipu Splita, iz istoimenog grada, predvodio je Mavra sa 18 poena, četiri skoka i šest asistencija, dok je Saliven dodao 16.

 


Standings provided by Sofascore

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter