0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ARENA JE RASPRODATA: Istorijski večiti derbi u Evroligi pred punim tribinama!

Objavljeno: 05.12.22 u 19:56

Imaće crno-beli ogromnu podršku publike protiv večitog rivala

Košarkaši Partizana će u četvrtak u okviru 12. kola Evrolige dočekati večitog rivala Crvenu zvezdu što će biti prvi susret dva srpska tima u elitnom takmičenju.

Tri dana uoči ove spektakularne utakmice, dobili smo potvrdu da nas čeka upravo to, pravi spektakl!

VESTI O PARTIZAN:

Naime, kako su objavili zvanično iz KK Partizan karata za utakmicu sa Crvenom zvezdom više nema, što znači da je kompletan kapacitet Beogradske arene predviđen za ovaj meč rasprodat.

I pored nekih najava da bi pristalice oba kluba mogle da budu na tribina od toga neće biti ništa tvrde iz Humske.

Sve ulaznice su rasprodate za prvi, istorijski, večiti derbi u Evroligi. Pored 11.500 sezonskih ulaznica, sve dnevne karte su rasprodate, a kao nagradu za vernost svi kupci dnevnih karata imaće besplatan ulaz za meč ABA lige protiv FMP-a 19. decembra – navodi se u saopštenju.

– Arena će biti puna i napominjemo da je svaka ulaznica numerisana, bezbednosne snage biće pojačane i svaki gledalac biće u obavezi da zauzme onoe mesto za koje ima kartu. Napominjemo i da će gostujući tim, prema propozicijama, dobiti mesta koja se nalaze u produžetku gostujuće klube i da nikakvog drugog mesta na kom će se okupljati navijači u dvorani neće biti. Molimo sve da poštuju pravila i da se ne zadržavaju na stepenicama i prolazima – zaključuju iz Partizana.

6
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter