0
Katar 2022

FOTO: STARPSORT

VEROVALI ILI NE – HARI KEJN I DALJE BEZ GOLA NA MUNDIJALU: ‘Sude mi po golovima, ali ja sam miran pojedinac koji radi za tim!’

Objavljeno: 04.12.22 u 17:15

Iskusni golgeter i dalje čeka na pogodak!

Fudbalsku reprezentacije Engleske u osmini finala Svetskog prvenstva očekuje duel sa selekcijom Senegala. Utakmica na ‘Al Bajt‘ stadionu zakazana je za nedelju, od 20 časova. Selektoru vicešampiona Starog kontinenta ‘pao je kamen sa srca’ kada je saznao da će bez poteškoća moći da računa na Harija Kejna, koji kuburi sa povredom stopala.

Osvajač ‘Zlatne kopačke’ na Mundijalu u Rusiji pre četiri godine, još uvek čeka na prvi pogodak u Kataru. Bez obzira što je upisao tri asistencije, u Engleskoj su sve uči uperene u Kejna kada su golovi u pitanju.

-Pre svega, stopalo je kako treba, nema nikakvih problema. Svakog dana je sve bolje. Kada je reč o formi, osećam da igram dobro. Najviše će mi suditi po golovima, ali ja sam miran pojedinac i uvek se usredsređujem na to da dam sve od sebe za tim – istakao je Kejn i dodao:

-Nastaviću da se ponašam tako. Ako golovi dođu, odlično, imaćemo veće šanse za pobedu. Biće teška utakmica, ali nadam se da mogu da zatresem mrežu. Spreman sam i naoštren.

Pobednik ovog duela igraće protiv boljeg iz meča Francuska – Engleska koji je počeo u 16 časova.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter