3
Domaći fudbal

Crvena Zvezda's Aleksandar Pesic, Milan Rodic and Aleksandar Dragovic celebrate goal during UEFA Europa League, group H football match between Crvena Zvezda and Trabzonspor photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STANKOVIĆ IMA PLAN ZA DRAGOVIĆA: Otkriveno na koji način će Sampdorija pokušati da dovede štopera Crvene zvezde!

Objavljeno: 04.12.22 u 13:35

Za njih je ovo bukvalno jedina mogućnost što se tiče njegovog dolaska

U poslednjih par nedelja se aktivno priča o tome kako je Aleksandar Dragović velika želja Dejana Stankovića koji od jesenas vodi ekipu Sampdorije.

Srpski stručnjak je zbog toga odlučan u tome da pojača defanzivnu liniju baš fudbalerom Crvene zvezde, koga je trenirao kada je bio šef struke u Ljutice Bogdana.

Ipak, glavnu prepreku za klub iz Đenove predstavljaće novac jer se za sada ne nalazi u zavidnoj finansijskoj situaciji i nema naznaka da će im biti lakše u narednom periodu.

Zbog toga u Sampdoriji razmatraju da Dragovića dovedu na pozajmicu sa pravom otkupa, ali još uvek nije jasno kada će pokušati da je realizuju.

Pitanje je šta Zvezda ima od prodaje, kamoli samo pozajmice. Prethodno je generalni direktor Zvezdan Terzić negirao ove navode.

Ne može Dragović da ide iz Zvezde. Niko neće otići. Možda ćemo malo revidirati spisak igrača, da bude nekih prelazaka iz Grafičara u prvi tim. Pre svega mislim na braću Mituljikić. Neki igrači koji su stariji, a nisu imali minutažu, biće pomerene u stranu. U slučaju dobrih ponuda, Eraković i Mitrović mogu da odu – istakao je Terzić nedavno.

2
4

3 Komentara

  1. Terzič je idiot kakvog Zvezda ne zaslužuje,njemu nije do Zvezde nego do para !!!Reči i ne podnesti ostavku da Eraković i Mitrović mogu da idu je nešto strašno u momentu kad imamo priliku da se srpski fudbal digne na viši nivo preko Lige šampiona!Delije ako na prvoj utakmici ne zatraže odlazak ovog mešetara nisu navijači nego jajara !!!

    1
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter