1
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

SRBIJA JE OŠTEĆENA ZA PENAL: Analitičari objavili snimak koji otkriva da smo opet teško pokradeni na Mundijalu! (VIDEO)

Objavljeno: 04.12.22 u 13:10

Posle duboke i temeljne analize došlo se do jasnog zaključka

Uprkos velikoj borbi „orlovi“ nisu uspeli da ostvare preko potrebnu pobedu protiv Švajcarske, tako da su porazom 3:2 završilo učešće na Mundijalu.

Na sve to ostaje izuzetno gorak ukus u ustima zbog toga što je jedna sporna situacija otišla na stranu našeg rivala, a ponovo se radi o spornom jedanaestecu koji nije dosuđen za Srbiju.

Čitava situacija se odigrala u 65. minutu kada je Mitrović pao posle povlačenja Fabijana Šara u kaznenom prostoru Švajcarske, ali je Rapalini odlučio da se ne oglasi.

Dejan Nedić, poznati srpski sudijski stručnjak, istakao je da u toj situaciji nema dovoljno intenziteta za najstrožu kaznu, ali u Nemačkoj su u ovoj situaciji videli jedan drugi sporni detalj, koji je večini promakao.

Nakon što su pregledali snimak iz drugog ugla, Nemci su uočili da Šar je šar pre kontakta sa Mitrovićem najpre rukom odigrao na loptu i da je to morao biti penal.

VESTI SA MUNDIJALA:

4
2

1 Komentara

  1. Nebitno,molim samo Piksija da Srbija u buduče igra u formaciji 4-4-2 u obrani uže u napadu siroko i brzo i nikako drugačije!!Lijevo keilo da igra lijevom nogom a desno desnom ,sve ostalo je dozvoljeno! Piksi ne luduj sa sistemima koje smišljaju dokone budale zato sto je to prihvatao i Dejan Stanković je propao.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter