0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

SAUTGEJT RESPEKTUJE RIVALE: ‘Senegal me je impresionirao, svako bi želeo Manea u svom timu!’ (FOTO)

Objavljeno: 04.12.22 u 18:15

Težak posao za Engleze!

Fudbalsku reprezentacije Engleske u osmini finala Svetskog prvenstva očekuje duel sa selekcijom Senegala. Utakmica na ‘Al Bajt‘ stadionu zakazana je za nedelju, od 20 časova. Selektoru vicešampiona Starog kontinenta ‘pao je kamen sa srca’ kada je saznao da će bez poteškoća moći da računa na Harija Kejna, koji kuburi sa povredom stopala.

Bez obzira na to, jasno je da Engleze očekuje težak posao. Svetsan je toga i Geret Sautgejt, koji je imao samo lepe reči za Senegal, iako za njih zbog povrede ne nastupa Sadio Mane.

-Senegal me je  impresionirao, oni su šampioni Afrike. Veoma su borbeni. Imaju nekoliko izvrsnih fudbalera i dobru strukturu – Sise ih fantastično vodi. Nisu imali sreće na Svetskom prvenstvu u Rusiji jer nisu prošli grupu zbog žutih kartona, ali su ovoga puta zasluženo u nokaut fazi. Svesni smo da će biti teško pobediti ih. Mane je neverovatan, nema tima koji ga ne bi želeo – istakao je Sautgejt.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter