0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManUtd

RONALDO TRAŽI 20 MILIONA EVRA OD JUVENTUSA: Portugalac se pozvao na tajni dokument koji je potpisao sa „starom damom“!

Objavljeno: 04.12.22 u 15:55

Novi težak udarac za „staru damu“

Prema pisanju italijanskog lista „Gazeta delo Sport“, jedan od najbojih igrača današnjice Kristijano Ronaldo zatražio je od Juventusa da mu isplati skoro 20 miliona evra.

Oni otkrivajo da se Ronaldo pozvao na „tajni dokument“ koji je potpisao sa torinskim timom, na osnovu kog je fudbaleru obećano 20 miliona evra u trenutku kada se obavlja korekcija plata usled pandemije koronavirusa.

Igrači Juventusa nisu odustali od isplate punih plata tokom vrhunca pandemije u martu 2020. godine, ali je klub prijavio da su isplaćeni tri umesto četiri meseca nakon potpisivanja privatnih dokumenata sa klubom.

Ronaldo je javno govorio da se složio sa smanjenjem plate, ali je u tajnosti potpisao ugovor koji mu garantuje ovaj iznos, čak i u slučaju da ode iz kluba. Ronaldo je tražio od advokata da provere situaciju i prouče finansijsko stanje Juventusa pre nego što je podneo zahtev – navodi „Gazeta delo Sport“.

Fudbalski savez Italije pokrenuo je pre nekoliko dana istragu protiv čelnika Juventusa zbog sumnje da su vršili nelegalne isplate novca igračima 2020. i 2021. godine, tokom pandemije koronavirusa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter