0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka ABA League season 2017-2018 Crvena Zvezda v Cedevita Roko Leni Ukic Beograd, 14.01.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

OVAKO SE VOLI KLUB: Roko Leni Ukić se odrekao plate da bi pomogao Splitu!

Objavljeno: 04.12.22 u 15:33

Za njega slavni klub očigledno ima posebno mesto u srcu

Poznati hrvatski košarkaš Roko Leni Ukić ostaće do kraja sezone u ekipi Splita zvanično je saopštio pomenuti klub.

Ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jeste da je plejmejker ovo odlučio da odradi bez obeštećenja, što znači da neće primati platu do kraja sezone kada će otići u penziju.

Suvišno je govoriti o Roku, veliko je zadovoljstvo imati ga u timu, a sve ovo ostalo sasvim dovoljno govori kakav je čovek. Odluka je zavisila najviše od toga koliko njegovo telo može. I kada je na treninzima video da to ide u pravom smeru, dvoumljenja više nije bilo – poručio je trener Splićana Srđan Subotić.

Na njegove reči nadovezao se i direktor Splita, Dejan Žaja:

Ovo je odličan ugovor za klub, hvala Roku na razumevanju, hvala mu što nastavlja s karijerom. On je takva igračka veličina da bismo svi voleli da još dugo traje. Uveren sam da će nam puno pomoći i ovu sezonu učiniti sezonom koja će nam doneti puno radosti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter