1
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

NIŠTA OD KAZNE ZA DŽAKU: FIFA prihvatila njegovo sramno objašnjenje! (VIDEO)

Objavljeno: 04.12.22 u 11:35

FIFA je prihvatila objašnjenje i opravdanje Granita Džake, pa će najveći provokator koji je igrao protiv Srbije, ostati nekažnjen.

Navikli su Orlovi na divljačko, primitivno i prostačko ponašanje pojedinih igrača iz redova protivnika još tokom prethodnog Mundijala. Granit Džaka i Đerdan Šaćiri su pričali kako do toga neće doći na ovom turniru, ali onda su iskorstili svojih ‘pet minuta slave’ i poslali rafal uvreda i provokacija na račun srpskih fudbalera.

Reagovali su naši fudbaleri burno na srmane postupke ovog dvojca, koji se takmičio ko će se gore ponašati. Titulu aposlutnog ‘pobednika’ (luzera) poneo je upravo Džaka. Po završetku susreta vezista je pozajmio dres od saigrača, i to baš od Ardona Jašarija. Obukao ga je i okrenuo ka kameri. Jasno je i gotovo sigurno da je reč o novoj provokaciji, jer je nažalost to prezime dobro poznato srpskoj populaciji, zbog ozloglašenog osnivača tzv. OVK – Adaema Jašarija.

Međutim, fudbaleru Arsenala je bilo dovoljno da kaže jednu rečenicu, koja je razuverila nadležne ljude FIFA da se radi o bilo kakvoj provokaciji.

„Nije to bila nikakva politička poruka nego se odnosilo na mladog saigrača kojem sam poslao poruku podrške. Znam kako mu je, bio sam i ja mlad, želim da mu pomognem.“ zaključio je Granit Džaka.

0
2

1 Komentara

  1. Samo neko zaostao u razvoju ili da je balkanski političar je mogao očekivati nesto normalno od organizacije u rukama nacističkog zapada.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter