4
Katar 2022

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojkovic konferencija za medije at Sports center of Serbia Footbal Federation on November 14, 2022 in Stara Pazova, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

HRVATI NAPALI PIKSIJA: „On je težak blefer, potpuno je izvan svega i to je nedopustivo na Mundijalu“

Objavljeno: 04.12.22 u 14:21

Jedan od najvećih fudbalera sa ovih prostora to sigurno nije zaslužio

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je bolan poraz od Švajcarske 3:2 i time je završila učešće na Mundijalu u Kataru ove godine.

Mnogi su za neupseh na Svetskom prvenstvu optužili selektora „orlova“ Dragana Stojkovića Piksija, a naročito mediji iz okruženja, pogotovo iz Hrvatske.

VESTI SA MUNDIJALA:

Robert Šola, glavni urednik „Sportskih Novosti“ kao i Ivica Landeka, hrvatski trener su u podkastu „Mundocast“ žestoko su iskritikovali fudbalsku reprezentaciju Srbije i našeg selektora.

Srbija je u utakmicu ušla sa puno emocija i puno taktičke nediscipline. To je nedopustivo na Svetskom prvenstvu i ozbiljna ekipa to ume da kazni – rekao je Ivica Landeka, a onda nastavio Šola:

Pomislio sam pre utakmice: Piksi ti ili si genijalac ili teški blefer. Srbi su napali praktično sa sedam igrača. Zamislite da Hrvatska u utakmicu krene sa Livajom, Petkovićem, Kramarićem, Oršićem i Perišićem, bez korektora u veznom redu. Švajcarci su bez problema dolazili u prilike, a odbrana Srbije nije radila ništa u odbrambenom bloku. Piksi je bio potpuno izvan svega. Srbi su primili osam golova u tri utakmice, samo je Kostarika primila više. Treba napomenuti da su i Brazil i Švajcarska promašili još puno prilika – zaključio je Šola.

22
3

4 Komentara

  1. Odlicna alaliza – sto bi Dalmatinic rekli pravo u sridu. Nazalost niko od nasih „pravih“ Srba nece napraviti ozbiljniju analizu i uzroke debakla. Pikseta ostaje trener, njegovo kranje nedostojno ponoasanje i ponasanje nasih igraca ce se nastaviti i dalje. Trazicemo i dalje neprijatelje i ispirke – ali odgovornost necemo preuzeti, sto sugerise da cemo nastaviti po starom. Glup uci iz svojih gresaka, pametan iz tudjih, a ima jedan mali narod koji neuci ni iz svojih gresaka.

    8
    1
    Odgovori
    • Vredjas a ne shvatas da su hrvati tri puta bolji tim od nas. Inace Tesla je amerkanac kako je sam tvrdio, srpskog porekla rodjen u austrugarskoj.

      10
      3
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter